APEC - Asociatia Profesionala a Economistilor si Contabililor Romania

Login Register
Home » Membri » Membri APEC
A+ R A-

Membri APEC

Email Imprimare PDF

Modalitatea de aderare la APEC este urmatoarea :

1. Completati formularul din pagina http://www.apec-romania.ro/membri/adera-la-apec-ca-membru-asociat, sau http://www.apec-romania.ro/membri/adera-la-apec-ca-membru-simpatizant si il trimiteti apasand butonul Adera.

2. Veti primi un raspuns de confirmare care va va cere sa trimiteti scanat pe mail, prin fax sau prin posta "Cererea de adeziune membru asociat" sau dupa caz "Cererea de adeziune membru simpatizant" completata si semnata, insotita de copie dupa diploma care atesta calitatea de contabil sau economist, CV, copie CI sau BI si o poza tip CI, in format electronic ( numai pentru membri asociati ), necesara la emiterea legitimatiei de membru.

3. Trimiteti documentele la adresa de email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau fax la 0318.10.50.59.

4. Cererea dvs. de intrare in randul membrilor APEC va fi analizata in scurt timp si vi se va trimite pe email, un raspuns.

Beneficiile membrilor asociati APEC sunt :

1. Pret preferential la achizitionarea kit-ului complet de semnatura electronica de le Certsign

2. Pret preferential pentru achizitionarea pachetelor LEGIS ONLINE oferite de CTCE Piatra-Neamt

Atat membrii asociati cat si cei simpatizanti beneficiaza de newslettere cu noutati legislative si alte noutati din domeniul financiar-contabil.

Pe site-ul www.apec-romania.ro, in sectiunea "Forum", puteti gasi informatii utile si puteti pune intrebari despre diverse probleme cu care va confruntati in activitatea de zi cu zi.


Login

Register

*
*
*
*
*

* Field is required