APEC - Asociatia Profesionala a Economistilor si Contabililor Romania

Login Register
Home » Proiecte APEC » Initiativa-legislativa.ro
A+ R A-
Miercuri, 03 Noiembrie 2010 16:12

Initiativa-legislativa.ro

Voteaza
(2 voturi)
Din anul 2011 APEC - Asociatia Profesionala a Economistilor si Contabililor din Romania s-a implicat in proiectul Avocatnet, initiativa-legislativa.ro.
Am intrat in acest proiect din dorinta de a contribui la modificarea legislatiei, avand convingerea, ca in timp, cu rabdare si perseverenta, vom reusi impreuna sa schimbam lucrurile.
Va invitam pe toti cei care credeti in APEC si in noua idee a Avocatnet, sa intrati pe site-ul www.initiativa-legislativa.ro, sa votati proiectele propuse, sa comentati, sa dezbatem impreuna teme diverse si sa propuneti modificari legislative.
Numai impreuna vom aduce schimbari in viata noastra, a tuturor. Implicati-va in acest proiect. Scrieti, analizati, votati....faceti ceva, pentru ca pasivitatea nu mai este o optiune.

IMPLICA-TE SI VEI AVEA DREPTUL SA CERI, SA SPERI, SA-TI FIE MAI BINE !!!Modificat Sâmbătă, 21 Aprilie 2012 10:31
APEC

Asociatia Profesionala a Economistilor si Contabililor din Romania este formata din economisti si contabili, ambitiosi si bine pregatiti profesional.

Ne gasiti aici pentru ca dorim ca Romania sa aiba un mediu economic, fiscal si de afaceri corect si predictibil.

Website: www.apec-romania.ro Email Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Din aceasi categorie: Proiecte APEC »

Comenteaza


Login

Register

*
*
*
*
*

* Field is required